Anyák napi ajándékötletek

“Adhat Isten néked kincset, gazdagságot,
Rubintokat és gyémántot, márvány palotát,
Adhat pénzt, ragyoghat rajtad drága ékszer,
Csak egyet nem adhat kétszer,
Édes jó anyát” Honthy Hanna

 

Anya csak egy van, tartja a mondás. És milyen jó, hogy csak egy van, ezért is ilyen értékes. Ő az aki a szíve alatt hordott, felnevelt, szeretett és szeret most is. Nagyon meg kell becsülni őt és a vele eltöltött értékes perceket, mert az időnk véges itt a Földön. Minden alkalmat meg kell ragadni, hogy kifejezhessük hálánkat és szeretetünket iránta. Anyák napjára szerintem nem kell drága és giccses ajándék, de érdemes valami személyre szólót és meghatót adni.

Mit ajándékozhatunk?

1, Az örök klasszikus: Csokoládé

A legtöbb ember szereti a csokoládét, így nem nagyon lehet mellényúlni. Érdemes viszont jó minőségű, akár 70%os kakaótartalmút keresni, mivel ebben kevesebb a cukor és több benne a jótékony kakaó. A kakaóban rengeteg antioxidáns van, emellett magas a kálium és magnézium tartalma. Így nem romboljuk az egészségét szeretett anyukánknak 🙂 Üzenetet, verset is írhatunk mellé vagy akár csinálhatunk hozzá személyes csomagolást is, így sokkal eredetibb ajándék lesz. Hátránya, hogy hamar elfogy, nem lehet eltenni emlékbe.

 

 

2, A természet kincsei: Virágok

Ezt nem is kell ragoznom, minden nő odavan a virágokért, szintén egy klasszikus ajándék. Nagyon divatosak a virágboxok, a trendkövető virágboltokban számtalan fajtájút lehet kapni, de akár mi magunk is elkészíthetjük.

Hátránya ugyanaz mint a csokinak, hamar elhervad és nem marad meg emléknek.

 

 

 

 

 

3, Kézműves és egyedi: Díszek, vázák

Nagy népszerűségnek örvendenek a kézműves portékák, mivel sokkal minőségibb, szebb és egyedibb, a futószalagon gyártott termékeknél. Igazán szép és hasznos ajándék lehet egy kaspó, váza vagy egy asztali dísz. Nagy előnye, hogy megmarad így évek múlva is vissza tudtok emlékezni édesanyáddal arra a szép napra, amit együtt töltöttetek anyák napján.

Leiterné Lajter Mária kerámia díszei

 

 

 

 

 

 

4, A legszemélyesebb: Ék-szeretet

Egy anyának a legdrágább kincse a gyermeke. Ha már nagymama korba lépett akkor  a gyermekei és az unokái. Az Ék-szeretet segítségével szerettei mindig vele lehetnek fotó formájában. Különösen megható ajándék lehet annak az anyukának, aki távol él a gyermekeitől. Egyedi és személyes, csodálatos meglepetés. A csokival és a virággal ellentétben tartós, évekig viselheti és gyönyörködhet az ékszerben. 

Tőlem megrendelheted itt: http://postabeata.hu/ek-szeretet/

A ti örömötökért dolgozom, így gondosan készítem el az ékszert.

Remélem hasznos volt ez a kis összeállítás. Örömteli, szeretetteljes  anyák napját kívánok 🙂