Menükártya

Vacsorapapírok, menükártyák, menüháromszögek rendelhetőek, az esküvői meghívótok mintájában. Az oldalon található esküvői meghívó mintákból bármelyiket választhatjátok, egyedileg tervezzük és készítjük el nektek a menükártyát. Nyomtatás előtt minden esetben látványtervet küldünk emailben.

Rendeléshez írj emailt: rendeles@postabeata.hu

Aktuális szállítási díjak

3 fazonból választhattok: 

1. Menüháromszög: Mérete: 21 cm X 9.5 cm(3szor)

Tartalmazhatja a nevetek, dátumot. asztalszámot, italos és vacsora menü leírását (250 gr-os csillogó papírra készítjük gyöngyházfényű vagy fehérarany papíron)

Ára: 480 ft/ db + egyszeri szerkesztési díj: 1900 ft. Ha a meghívót velünk csináltattátok akkor a szerkesztési díjat elengedjük

2. Menühenger

Magassága: 21 cm szélessége: 29,7 cm

Tartalmazhatja a nevetek, dátumot. asztalszámot, italos és vacsora menü leírását (pauszpapírra készítjük, így ha a közepébe egy gyertyát tesztek szép hangulatvilágítást is ad)

Ára: 480 ft/ db + egyszeri szerkesztési díj: 1900 ft. Ha a meghívót velünk csináltattátok akkor a szerkesztési díjat elengedjük.

3. Menüpapír:

Egylapos vacsorapapír, amelynek mindkét oldalára tudunk szöveget nyomtatni. Erre csak a menüt érdemes rászerkeszteni.

Mérete: 21 cm X 9.5 cm

Ára: 430 ft/ db + egyszeri szerkesztési díj: 1900 ft. Ha a meghívót velünk csináltattátok akkor a szerkesztési díjat elengedjük.

 

 

1. Menüháromszög
2. Menühenger
menükártya
3. Egylapos menükártya